Fogjatok össze munkatársaitokkal
és mutassátok meg, milyen összetartó közösség vagytok!
Töltsétek fel a 6000 Ft feletti SPAR és INTERSPAR blokkok AP-kódját,
és nyerjétek meg a teljes csapatnak szóló ajándékok egyikét!

Vásároljatok 6.000 Ft felett és az extra pontos termékekből!

Irány kedvenc SPAR vagy INTERSPAR áruházatok! Bármelyikőtök is megy vásárolni, mivel együtt gyűjtitek a pontokat, jól jártok! Sőt, most az online rendelésekkel is játszhattok!

Ne hagyjátok ott a blokkokat!

Nagyon fontos, hogy mindig tartsátok meg a vásárlásnál kapott blokkot (vagy online shop rendelés esetén a számlát), mert a blokkadatokra (vagy online számlaadatokra) szükség lesz a játék során.

Nevezzétek el a csapatot!

Keressetek egy olyan csapatnevet, amit könnyű megjegyezni és nem keverhető össze másokkal! Például a cég, osztály nevét, ahol dolgoztok: Nyerő Kft pénzügy.

Töltsétek fel a blokkot vagy a számlát!

Töltsétek fel a blokkon (AP kód, TRSZ szám, vásárlás dátuma) vagy online shop esetén a számlán (számla sorszáma, számla kelte, rendelésszám) található adatokat online! Fontos, hogy csak a 6000 Ft feletti blokkok, illetve számlák játszanak! Ezen kívül figyeljetek oda, hogy a csapat létszámától függően más-más mennyiségű pontot kell gyűjtenetek a sorsolásba való bekerülésért:

10 fő vagy kevesebb: 200 pont
11-20 fő: 400 pont
21-30 fő: 600 pont

1 db 6000 Ft feletti blokk 10 pontot ér, de vannak extrapontos termékek is, szóval…

Keressétek az extrapontos termékeket!

Amennyiben 6000 Ft összérték feletti vásárlásotok során az extra pontos termékek közül is vásároltatok, akkor töltsétek fel az általatok vásárolt termék vagy termékek adatait is!

Őrizzétek meg a blokkot / számlát!

Fontos, hogy a blokkot (vagy online shop számlát) az adatok feltöltése után se dobd el, hanem őrizd meg, mert a vásárlások igazolásához szükség lesz rá, és a nyerteseknél ellenőrizzük is!

A nyeremények támogatói:

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához. Bővebb információ a sütikről és azok használatáról